Paranemisen avain on uusi menetelmä, joka laskee stressitasoa todistetusti

 

Vuonna 2001 psykologian ja luonnonlääketieteen tohtori Alexander Loyd kehitti menetelmän, joka lievittää fysiologista stressiä. Menetelmän vaikutukset todennettiin useilla eri testeillä, ja tuhannet ihmiset Suomessa ja muualla maailmassa ovat onnistuneet laskemaan stressitasoaan menetelmän avulla ja korjaamaan niin emotionaalisia kuin fyysisiäkin ongelmia.

Paranemisen avain on itsehoitomenetelmä, jonka avulla voit lievittää stressiä. Käyttäessäsi menetelmää aktivoit kehosi paranemiskeskuksia, minkä ansiosta stressitasosi laskee. Tällöin myös immuunipuolustuksesi voi toimia sille tarkoitetulla tavalla ja parantaa kehossa olevia epätasapainotiloja.

p

Lisää tietoa Paranemisen avaimesta

 

Menetelmän kehittäjä Alexander Loyd on kirjoittanut yhdessä lääketieteen tohtori Ben Johnsonin kanssa aiheesta kirjan Paranemisen avain.

Ihmiset ovat hyötyneet menetelmästä yli 160 maassa, ja lisää tarinoita tulee jatkuvasti. Voit lukea niitä esimerkiksi Paranemisen avaimen amerikkalaiselta sivustolta.

Voit lukea oman tarinani siitä, kuinka selvisin pitkittyneestä stressistä Paranemisen avaimen avulla Ylen Akuutin haastattelusta

Radio Pookin tekemän haastattelun stressinhallintavalmennuksesta ja Paranemisen avaimesta voit kuunnella tästä.