Elämän ei tarvitse olla vain selviytymistä päivästä toiseen. Sinulla on mahdollisuus ottaa vastuu hyvinvoinnistasi ja saada kaikki voimavarasi sekä luovuutesi käyttöösi, jotta voisit kokea hyvinvointia, iloa ja tasapainoa niin työssä kuin muualla elämässäsi.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa syvennymme siihen, mistä sinun ongelmasi ja stressisi juuret löytyvät. Valmennuksen avulla itsetuntemuksesi lisääntyy ja saat minulta tuen muutoksessa parempaan.

Tärkein osa valmennusta on kuitenkin henkilökohtaisesti sinulle räätälöity stressin itsehoitoharjoitus, jonka teen sinulle puhelumme aikana. Sen avulla sinä voit itse laskea stressitasoasi päivittäin.

Varaa aikasi tästä: 

Valmennus x 1

75 €

Yksi valmennuskerta kestää 20 – 45 minuuttia, ja saat keskustelun lopuksi käyttöösi juuri sinulle räätälöidyn harjoituksen. Sitä kannattaa käyttää säännöllisesti.

Konsultaatio

75 €

Varaa konsultaatioaika, jos haluat neuvoja omalla stressinhoitomatkallasi, etkä tarvitse varsinaista valmennusta.

 
Hinnat sis. alv. 24 %.
 

 

 
 
Valmennuksen kulku
1. Soitan sinulle sovittuna ajankohtana joko puhelimella tai Skypellä. Minun Skype-tunnukseni on henna.haapala1.

2. Aloitan valmennuksen kysymällä sinulta aiheen, johon tarvitset apua ja kysyn tarkentavia kysymyksiä, jotta voisin auttaa sinua paikantamaan ongelmiesi alkulähteen. Voit kertoa aiheesta juuri sen verran kuin sinusta on luontevaa, mutta minun ei tarvitse tietää ongelman taustoja laajasti. On hyvä muistaa, että valmennuksessa ei ole kyse keskusteluterapian kaltaisesta prosessista, joten valmennukselle varattu aika riittää hyvin.

3. Annan valmennuksen aikana juuri sinulle tehdyn harjoituksen, jonka kirjoitat muistiin. Saat ohjeet harjoituksen käyttämiseen sekä ajan, kuinka kauan avain on voimassa. Sovimme mahdollisen uuden valmennusajan ennen puhelun päättymistä.

4. Puhelumme jälkeen sinun tehtäväsi on tehdä antamaani harjoitusta säännöllisesti päivittäin. Keskimäärin harjoitus vie aikaa noin 20 minuuttia päivästäsi. Sitoutuminen harjoituksen tekemiseen on tärkein osa prosessia. Kannattaa juoda päivien mittaan paljon vettä.